lunes, 31 de diciembre de 2007

Presentació

Aquest any 2007, tots aquells que varem néixer l’any 1957 fem 50 anys.

Ens varen “quintar” l’any 1977, i per celebrar els nostres 20 anys, varem organitzar tot una sèrie d’activitats que ens va unir especialment en una amistat que perdura.

...entre d’altres coses varem fer

Concurs de tirar baldufa Plaça de l’Esglesia
Tarda de cinema infantil El Foment
Sorteig d’un televisor portàtil Venda de paperetes (no va tocar)
Enganxada de cartells als pobles del voltant Cotxes particulars i apa (Sta Andreu, Olesa, Castellví, Abrera, Esparreguera,...
Festa amb l’Orquestra Plateria El Progrés
Dinar de franc pels nascuts a 1957 Restaurant Can Sunyer del Palau.
...

El primer pas per fer possible tot, el va donar en Delfí Del Río qui ens va enviar una carta a un grapat de coneguts i ens va reunir al Bar Catalunya.

Setmanes després, s’ens va anar afegint tots aquells que volien participar de la gresca que significava muntar una activitat com aquella.

Per portar-ho a terme, ens reuniem uns quants cada dimecres a l’ajuntament de Martorell, on varem fer possible tota l’organització.

De tant en tant ens reuniem amb tothom i feiem servir els locals del “Circol”. I no ens hem d’enganyar, era una excusa perfecta per anar a sopar de tant en tant.

Aquest any dons, volem repetir-ho i aixó també ha aconsseguit que ens veiéssim i ens reuníssim.
Després d’anar-nos trobant, creiem que ha arribat el moment de que ens tornem a reunir tots i fem possible la festa del 26 d’octubre.

De moment, sóm els que som (1.050 anys en total)


I alguns hem canviat bastant


No hay comentarios: