martes, 23 de octubre de 2007

Radio Martorell (www.aMartorell.com)

http://amartorell.com/html/public/portal?showContent=NOTICIES&content=46213

Els nascuts a l'any 1957 fan una festa a El Progrés
Ràdio Martorell 100.3 fm
23/10/2007
Aquest divendres, 26 d’octubre, totes aquelles persones que van néixer l’any 1957 tenen una cita a El Progrés. Tots els homes i dones anomenats “quintos del 77” podran gaudir d’un sopar a partir de dos quarts de deu de la nit i després un ball concert amb l’orquestra Plateria i el mític grup martorellenc Marxa. Tots els que ara tenen 50 anys es retrobaran per muntar-ne una de ben grossa. Francesc Puertas, és un d’aquests quintos del 77 i, a més, un dels que va organitzar la festa dels quintos d’ara fa 30 anys. Francesc Puertas ens explica que la festa de divendres és el resultat de la il·lusió per retrobar-se d’aquesta generació que va néixer amb el Seat 600.

Puertas diu que al sopar hi participaran més d’un centenar de persones. Però on s’espera més afluència de “cinquantons” serà al concert de Marxa i de l’orquestra Plateria. A la festa hi haurà gent de Martorell però també de la comarca.

Els assistents s’emportaran un record de la commemoració que es una gorra amb la imatge promocional de la festa. Com explicàvem, a la festa de Quintos del 77 d’aquest divendres actuarà el grup martorellenc, Marxa, una de les mítiques bandes dels anys 60. Un grup que va saber innovar i trencar motlles. Marxa va néixer com a quartet a la primavera de 1977 i l’integraven: Quim Alemany i Tatanu Alemany guitarres, l'Àlex López al baix i veu principal, i el Juan Pedro Santos a la bateria. Tots ells celebren enguany 50 anys i per aquest motiu, van voler afegir-se a la celebració de divendres, segons ens explica el Quim Alemany. Es tractava de sumar i com afegeix el Francesc Puertas, de tornar a fer una celebració important.

Així doncs, aquest divendres a El Progrés, gran festa de celebració dels 50 anys dels quintos i quintes del 1977. A partir de dos quarts de 10 de la nit, el sopar. A partir de dos quarts de 12, concert del grup Marxa i tot seguit, ball amb l’orquestra Plateria. Si voleu més informació o contactar amb els organitzadors podeu entrar al web www.quintos77.blogspot.com

No hay comentarios: